Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Szigetelünk

2008.08.17. 22:49 - krimo

Címkék: mici

Ugyan külön-külön, mert Mici még nem jöhet velünk. Tegnap én mehettem. Elmondtam neki, hogy anya este megy táncolni, nem leszek itthon mire hazaér apával.

Elmentek az Adriennékhez. Ő vigyázott rá, míg Zoli valami órát tartott. Gondolom mondták Koppánynak, hogy este ők is táncolni mennek a Gergővel. Valahonann kapott egy zacskó aprópénzt, amivel játszott. Gergő mesélte, hogy szépen kiosztott mindenkinek belőle, és mondta, hogy itt van pénz, menj táncolni te is! :)

Kedves gyerek.

Szösszenet

2008.08.17. 22:43 - krimo

Címkék: szöveg

-Mit rajzoltam? Egy tökéletes vonalat!

Szösszenet

2008.08.17. 19:47 - krimo

Címkék: szöveg

Kutyás dolgok.

Mostanában sokszor kiskutya Koppány, hát vagy éppen nagy. És ugat is hozzá, vagy nekem kell, vagy apának...Ha pedig nem reagálok, közli:

-Anya! Neked ugatok!

Ez régebben történt:

Adva van a gyöngysor amivel játszani szokott. Vezetgeti rajta a láthatatlan kutyáját.

- Ez a kutya nem világít.    (hm?)

Shanianak is volt láthatalan kutyája ő egy ajándék kötöző szalagon vezette. (úgy látszik, ez nem kor függő játék :)) Szóval míg Shania a láthatatlant vezette, Koppány közölte, hogy neki 'fakutyája' van, és egy 'fa'ágat huzigált maga után. (ami igazából egy gyökerestől kihúzott gaz volt)

 

Bob mester

2008.08.15. 00:55 - krimo

Címkék: nyár túra

Nyanyu elmés ajándékot talált a Donelly család aprajának. Nagy sikert aratott, félórás szöszmötölés után rájöttünk hogy működik az oroszrulett gyerekverziója. Persze hogy én voltam az első szenvedő alany akin kipróbálták. A kiscsajok felsikítozták fél budát, nagyon jól szórakoztak. Mici később mikor már egészen biztos volt benne, hogy nincs víz a csákóba, magáévá tette. Így rohangált egész este, és ő volt Bob mester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamennyire látszik a fotón, hogy pallóval van lefedve a terasz. Ez azért jó, mert minden apró tárgy beesik, és sohatöbbé nem lehet kipecázni onann. Persze hogy sikerült Ricsinek úgy megpörgetni a kalapot a fején, hogy az egyik piros cöpi egyből ott landolt. Így legalább mi is játszhattunk, félórás közös pecázással, (amit egy ecsetem bánt) sikerült kiszedni a hiányzó alkatrészt a padló alól!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsére ecsetből kifogyhatatlan mennyiséget halmoztam fel. Nagyon szép köveket festettek a kölkök. Remélem hálásan fogadják majd a takarítók....

Fél tízkor indultunk haza. Mici még megtekintette az éjszakai Budapest fényeit. Reggel pedig indultunk Pomázra a Bencéékhez. Megint egy kupac gyerek a kerben szines ételfestékes vízzel pacsálás, Bence összes járgányának kipróbálása, volt a program.

Aztán HÉVvel haza. (Jah, mert kifelé úriasan elvitt apa) Haza...khm, végül hazaértünk fél 6 tájt, mert még útba ejetettük a játszóteret is. Vacsi fürdés, és kiolvastuk a Bencétől kikölcsönzött Thomas könyvet. De hol van apa? Ő meg szigetel! És ki fog reggel felkelni Micihez hatkor, ha én még itt írogatok???

Új trükk

2008.08.12. 23:13 - krimo

Címkék: mici

Dudorászik. Ez eddig nem volt. És pár napja annyira sokat beszél folyékonyan, választékosan, hogy néha csak lesek nagyokat.

A pelenkáit a Margitszigeti túra óta csak szárazon veszem le. (már amikor van rajta...)

Ez se az én fijam

2008.08.12. 15:45 - krimo

Címkék: kaland

Nagyon élvezte a fogászatot. Alig várta, hogy a doktornő megmutassa a picifúróját, meg a liftes széket. Na jó azért a száját nem nyitotta ki, max vigyorra. Ebből is leszürte a dokinénim, hogy teljesen jó fogai vannak. Azt mondta elég ovis korába elvinni fogászatra. Addig meg sikáljuk, csak szépen.

Én megúsztam, a vizsgálatot, mert holnaptól szabin van, és a technikusok sincsenek bent. A Gizi viszont kapott egy csábos próbatömést.

 

Szösszenet

2008.08.11. 23:16 - krimo

Címkék: szöveg

-Lebukkantom!

És rávetődött a takaróra, ami alatt a felhúzott térdeink lapultak...

Lábnyomgyár

2008.08.11. 23:08 - krimo

Címkék: nyár

Ma Benő volt a példakép. Igazi nagy fiú. Kb egy perc alatt leste el a 'hogyan irányítsuk a pisinket' trükköt tőle.

Itt pedig lábnyomokat gyártanak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pörgünk

2008.08.11. 20:40 - krimo

Apa szabin. Mászkálunk mint a mérgezett egér. Mindíg van valami program. Két napra felugrottunk Adyligetre a Giziék most ott nyaralnak. Ma strandoltunk, holnap fogászatra megyünk családilag...egyszer mejd leírom a lényeget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomagolás helyet... reggel még mielőtt a Giziékhez indultunk, egy kis pancs belefért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy pancs, de itt már az autó fürdött. Nagy élmény volt Micinek, de biztonságoabbnak érezte, ha az ölemben ül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A faház teraszán. Mellesleg százmillion hektáros zöldterületen a fiam megtalálta az egyetlen beton árkot, ahol pofára lehet esni úgy, hogy egy hétig diszítse orcáját a flazur...

Fótós

2008.08.11. 20:12 - krimo

Az elöző jelenet után kaparintotta meg, a fényképezőt kicsit hosszabb időre mint eddig valaha. Pár nap múlva itthon is készített néhány képet.

picasaweb.google.hu/krimoka/KoppNyFotZ/photo#s5233323175878343250

Ez itt Bence lába, amint éppen tova tűnik. Szerintem tehetséges fotós Mici!



süti beállítások módosítása