Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Szösszenet

2008.09.03. 14:35 - krimo

"valami tűzoltó büdösít itt nekem. A fenekemben..."

-Tudod mi illatos?
-Hm?
-Koppány, és anya! - Meg a kakim is. (bilin ülve)

Pakolunk

2008.09.03. 14:02 - krimo

Címkék: videó mici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előástam egy halom ruhát, vadul próbálom eladni a Vaterán. Mici nagyon élvezi a kuplerájt ami evvel jár. Azt hiszem bezsákolom a felét, és elviszem Durcinak, hogy nézze meg mi jó Fülire, mert mire ezt a halmot egyenként lefotózom, kinő a szakállam.

Ezután maradt elég hely a szekrényben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit mínuszos a készlet, de a héten elvileg jön a Jaki, és hozza Sanca kinőtt cuccait. A gyerekem mint egy kis lelenc, mindíg csak azt kérdezi: Ezt kitől kaptam anya? Pedig igazán van saját motyója is! És ma varrtam is neki egy gatyát, mert a nagy rendezkedésben megtaláltam amiket félre raktam, hogy majd átszabom. Khm, hát lehet hogy van közte olyan is amit kinőtt mire megvarrtam volna... Nem is nagyon érdemes vacakolni a varrással, rá ment egy délelőttöm egy gatyára amit max ötszáz forintért megvehettem volna... De legalább elvolt addig is mellettem, átszámolta a befőttes üvegnyi gombomat, sorba rakta gyönyörűen a cérnáimat. És két gatyaszár varrás közt még verselt is nekem:

http://www.freevlog.hu/play?v=u48be74383093c&ch=16

Jövőre SZIN

2008.09.02. 23:00 - krimo

Címkék: nyár túra

Hogyha ezt mi tudtuk volna! Persze azért Apa sejtette, hisz ő is ott töltötte a nyarait a Nyanyi szárnya alatt. Koppány kerek perec kijelentette vasárnap, hogy ő biza marad, mi menjünk csak haza nyugodtan. Szóval jövőre csak jól otthagyjuk Nyanyinál, és mi mehetünk át Szegedre mulackázni!

 

 Itt próbálta rásózni Micire az apja gyerekkori kedvencét. Haza is hoztuk, elvan vele, de leginkább odaadja apának, mert az az övé!

 

 

  

 

 

Rengeteg időt töltött a kert öntözésével. Így és amúgy, bár meglepően sokszor a bugyeszba kötött ki. Mit tesz egy kis környezet változás. Hmm, el fogy még az a zsák pelus a bölcsibe...

Na meg befaltuk az összes termést! Elsőre egy kis fügét, aztán az összes málnát, és szamócát, majd a szedret. Remek, vajon mitől nőttek ki a kiütések? :) csak vicc vót, nem nőtt ki, de ha igen, sosem jöttem volna rá....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindíg minimum egy halom ember volt körülötte, szóval nagyon élvezte, az összes nénike, csak vele foglakozott. Kivéve a Petit, (de ugye ő nem nénike) viszont állandóan a nyomába járt, és mindenképpen próbált barátkozni. A második nap már néha válaszolt is neki Peti. :)

 

Na ez meg a kötelező fotó. A Dédi anyukájáról mintázták a szobrot, szóval ükanyuval egy képen:

 

De úúúgy...

2008.09.02. 22:32 - krimo

Címkék: kaland

Vásárhelyen nem akart este aludni, hiába kínálgattam neki a cuclit. Azt találta mondani dobjam ki. Hát én eltüntettem! Igaz ennek még csak két napja, mikor keresi elmondom neki, hogy mérgedben azt mondtad dobjam ki, és én kidobtam. (A hűtő tetején lapul vészhelyzet esetére...:))



süti beállítások módosítása