Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Jövőre SZIN

2008.09.02. 23:00 - krimo

Címkék: nyár túra

Hogyha ezt mi tudtuk volna! Persze azért Apa sejtette, hisz ő is ott töltötte a nyarait a Nyanyi szárnya alatt. Koppány kerek perec kijelentette vasárnap, hogy ő biza marad, mi menjünk csak haza nyugodtan. Szóval jövőre csak jól otthagyjuk Nyanyinál, és mi mehetünk át Szegedre mulackázni!

 

 Itt próbálta rásózni Micire az apja gyerekkori kedvencét. Haza is hoztuk, elvan vele, de leginkább odaadja apának, mert az az övé!

 

 

  

 

 

Rengeteg időt töltött a kert öntözésével. Így és amúgy, bár meglepően sokszor a bugyeszba kötött ki. Mit tesz egy kis környezet változás. Hmm, el fogy még az a zsák pelus a bölcsibe...

Na meg befaltuk az összes termést! Elsőre egy kis fügét, aztán az összes málnát, és szamócát, majd a szedret. Remek, vajon mitől nőttek ki a kiütések? :) csak vicc vót, nem nőtt ki, de ha igen, sosem jöttem volna rá....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindíg minimum egy halom ember volt körülötte, szóval nagyon élvezte, az összes nénike, csak vele foglakozott. Kivéve a Petit, (de ugye ő nem nénike) viszont állandóan a nyomába járt, és mindenképpen próbált barátkozni. A második nap már néha válaszolt is neki Peti. :)

 

Na ez meg a kötelező fotó. A Dédi anyukájáról mintázták a szobrot, szóval ükanyuval egy képen:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása