Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Még mindig Lego

2012.09.03. 21:40 - krimo

Címkék: lego

Megyünk a körúton autóval. Hogy-hogy nem kiszúr egy Lego boltot.

-Hol vagyunk? Ezt meg kell jegyeznem!

Hazáig mondogatta: az Oktogon után baloldalt, Kockabirodalom.

Eltelt egy hét, miközben kb 50X rákérdezett, hogy mikor megyünk az Oktogon felé? Na Apa megígérte vasárnap elmennek. (gondolta naivan majd zárva lesz)

Koppány megszámolgatta a vagyonkáját, és fel is írta hogy 2115 ft-ja van. De nem vitte magával.

Jönnek haza nagy boldogan, hogy nézelődtek a boltban, és ilyet-és ilyet nézett ki magának, ami 2950 ft, és tök jó, most gyűjteni fog még, hogy kiteljen a pénzéből.

Hogy mi módon jut pénzhez, az még talány. A Dédit simán lejmolja. Én szívesen adnék, (mert olyan kis édes, hogy ilyen céltudatos) de csak úgy, nem. Apa pedig azt mondta, hogy ha nem hisztizik, és jól viselkedik akkor nap végén kap egy százast. Ma tüneményes volt persze. :) Meg is kapta, szépen összeadta, hogy most akkor mennyije van. Hát kb nyolc nap jósággal eléri célját, utána lehet raplizni,  és szétszórva a földön felejteni napokig az új legót...

DSC06362.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása