Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Kiküldetésben

2010.12.11. 22:32 - krimo

Címkék: kaland

Először aludt ott valahol, úgy hogy mi leléptünk, és csak másnap mentünk érte. Jó a Dédinél aludt már számtalanszor, de mivel a szomszéd lakásban lakik, nem akkora kunszt. (bár néha az) Aztán az Emesénél is aludt már, úgy hogy közben mi elhúztunk bulizni, de reggel akkor is ott voltunk. (hogy milyen fejjel azt most ne firtassuk)

Már érett az elhatározás benne rég, hogy a Bence barátjánál alszik. Szokásos közös december eleji partink után nyugodt szívvel hagytuk ott. Bár nem mentünk túl messze, Jézuskának dolga akadt a közeli Cora áruházban...így nyertünk annyit, ha esetleg bevágná a durcát, nem a város másik feléről kell vissza tekerni érte. De erről szó se volt. Sőt mi több szuperül érezte magát, ugyan a napközbeni kilences gyerek létszám lecsökkent ötre, nincs is jobb egy pizsama partynál. Főleg hogy mind fiú kölkök. Így apával még ellógtuk a délelőttöt is. Ám mikor érte mentünk. Hát iszonyatosan mérges lett ránk! Azonnal menjünk haza. Már hogy mi ketten, ő nélküle :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kb fél óra alatt belenyugodott, hogy biza nem megyünk el, viszont még maradunk ebédre is. Utána sem volt egyszerű hazahozni, de az már a délutáni alvásidőnek volt köszönhető. Egészen a sarokig roppantmód haragudott még Bencére is. És furcsa mód nem aludt be  a kocsiban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása