Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Sün

2012.12.07. 22:50 - krimo

Ma úgy alakult, hogy ebéd után mentem érte az oviba.  (kialudt a fűtés a melóhelyen, jó is az így mínusz hatba, vályogházban, hát nem dolgoztunk inkább)

Nagy öröm mindig, ha korábban tudunk érte menni, de azért az ajtóból visszalépett, mert hogy péntekenként megy a csoport plüssállata valakihez, és szólt az óvó néninek, hogy szeretne itt lenni a sorsolásnál. Bea néni biluxol ezerrel rám, hogy bevállalom-e? Hát már olyan rég várt rá, persze. Más se hiányzott, mint Süni naplót írni...de azért megkaptuk.

Egész délután a süninek magyarázott, együtt legóztak, együtt számítógépeztek, együtt nem segítettek nekem a mézeskalács sütésben. És most együtt alszanak. Egye kutya, megírom azt a pár oldalt, ha ennyire bejön neki. :)

DSC07234.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása