Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Névnap

2009.10.08. 21:58 - krimo

Címkék: anyaelmélkedik

Jó anyuka honann értesül a gyerek névnapjáról? Persze, meghallja a rádióban délelőtt. Nem egy hete készül ajándékot csomagol, és sütiket süt...ugyanmár.

Szerencse, hogy atom véletlen pont érkezett egy csomag a vateráról, amiben egy böszme autópálya volt. Ugyan Koppány mikor Apa bezengte neki, hogy egy nagy csomag várja, egyből kitalálta mi van benne! A kupáim, amiket Trafibácsi küldött traffparkból! Valóban összemosódik még a mese, és a valóság ebben a korban.

Így aztán az autópályán is traffparkot játszott. :) Egyenlőre pár játék után,ha elfárad ki lép a programból. Csak remélem, hogy nem csináltam szájberggyereket belőlle.

 

Névnapja alkalmából ma szét telefonálta magát. Nagyon büszke vagyok, hogy olyan értelmesen tud már telefonon is beszélgetni (leszámítva mikor lelkesen mutogatja a körülötte lévő tárgyakat) Beszélgetett a Palival, meg keresztapjával, a "nagy" Gergővel, gyönyörűen visszakérdezget, válaszolgat. Szuper ügyi. Én a szülőin ültem mikor Emesével beszélt. Apa szerint azonnal autóba akart ülni, és indulás Maglódra. Alig bírta rábeszélni Táskaanyut, hogy most ők nem érnek rá!!! (de igen, gyertek!) De NEEEM értek rá, hisz elmentek otthonról ugyeee? (ja ja tényleg elmegyünk....)

Szóval az a tervünk, hogy szombaton a planetáriumból egyenesen megyünk Emeséhez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

durcka · http://fulianyublogja.blog.hu/ 2009.10.11. 21:56:24

Már megint lemaradtam...
Utólagosan is boldog Koppány napot! :)


süti beállítások módosítása