Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Na ezt megszüntettem:

2008.08.30. 00:17 - krimo

Megmondtam Micinek, hogy elég volt ebből. Ha szomjas ott a pohár. A cuclit csak alváshoz kaphatja meg. Nagyon jól tűri pár napja! Ha mégis a "nagy" cumisba kér inni, annak sajna "eltűnt" a teteje, de nem zavarja, szívószálal iszik belőle. Lassan kell is vennem egy új zacsival, mert a sárgák nagyon fogyóban vannak.

Az első Boribon könyv

2008.08.29. 21:29 - krimo

Igaza van a kölöknek! Ez az állat egy macskára hajaz a hegyes kis füleivel. Így jártunk. Nekünk Boribon macskánk lessz.

 

 

 

Ma kivételesen megint valaki felújította a lakását. Szerintem már nincs a házban olyan lakás, ahol lenne még egy négyzetcenti hely, egy új luknak a falon. Természetesen egész nap fúrtak, de alvásidőben kezdték komolyabban. Na meg lent is szerelik a kerítést két napja, úgyhogy fasza csendespihenőink vannak. Mici rettegve bújik az ölembe ilyenkor. Valahogy mégis sikerült elaludnia, bár előtte el meséltem neki, hogy is megy ez a fúrás, a bácsi létrára mászik, bejelöli a luk helyét, megnyomja a gombot a fúrón sattara...Ő pedig elmesélte, hogy a kicsi nyuszija nagyon fél a hangos fúrótól, és olyankor jól odabújik hozzá, ő pedig megvédi a nyuszikát, mikor nagyon sír.  (meg kő zabálni ezt a kölköt!)

Aztán megígértem, hogy ha felkel, majd mi is fúrunk. Addigra apa is hazaér, és ő olyan erős, hogy elbírja a Pali hangos fúróját, ami pár napja az ágy alatt lapul. És így is lett. Csak éppen a fúrószárak nem bírták a kiképzést, egy behajolt L alakban, egy meg eltört, és tova szállt a gardrób irányába. Minden estere a saját fúrás egyáltalán nem félelmetes, hanem jó buli. Remélem eztán kicsit jobban fogadja a barkácsoló kedvű szomszédokat.

Ha veszünk új fúrószárat, talán elkészül a fogas is Koppánynak végre.

A közös kutya

2008.08.28. 22:08 - krimo

Címkék: nyár

Ma erőt vettünk magunkon, és kibuszoztunk a Táskacsaládhoz. A kölkök kinevezték Lédit közös kutyának. Hogy hogy találták ezt ki, a jó ég tudja. Nagyon jól elvoltak újra együtt, mint ha nem is telt volna el a nyár, mióta nem találkoztak. Olyan szövegeket eresztettek el, hogy de jó lenne, ha emlékeznék... Nagyon jól mulattak, legvégül este a kádban, még jó, hogy ott nincs alsó lakó, mert tutira eláztatták volna. Végül Mici kapott egy kölcsönpizsit, úgyhogy most Emeseillatúban alszik, és biztos nagyon szépeket álmodik.

Emese

2008.08.27. 16:28 - krimo

http://www.freevlog.hu/play?v=u48b55f925f6fb

Május óta nem találkoztak. Ott folytatták, ahol abbahagyták.

Családlátogatás

2008.08.27. 12:34 - krimo

Címkék: mici

Túl vagyunk ezen is. Micinek sikerült elkápráztatni a bölcsisnéniket. Szerintem menni fog a projekt. Oda kuporodott a kanapéra Gabi néni mellé, mélyen a szemébe nézett, és belerebegte az arcába:

-Te fogsz rám vigyázni!

 

Na ezt nekünk. is....

2008.08.25. 00:31 - krimo

Címkék: jajnemá

Szerintem már fű fa virág kreatív. Amúgy meg asszem szabályt szegek bőven. Mert egyrészt képtelenség belinkelni a Zatkalik lányok naplóját. Ugyanis hipertitkos.

Valamint tutira nincs is öt blog amit olvasok. Illetve amiket olvastam eltűntek a szürke ködben, vagy már rég megkapták e nemes díjat.

Itt van rögtön Adrienné, szünetel egy éve már, hogy benyögte az uncsit. Pedig írni azt tud, kár.

http://admin.freeblog.hu/messages/blog/suspended

Oliva már kapott, gondolom nincs kedve újabb öt delikvensre lecsapni, és mégegyszer kipakolni ezt a kis képet.

http://aronleon2.freeblog.hu/

A macáknak szívesen adományoznám, csak száz éve nem olvastam arra, lehet hogy már van nekik öt...

http://marzitaa.freeblog.hu/

na meg Bundusnak, de ő megállt kettőnél, és úgy maradt.

 

http://mvtomi.freeblog.hu/

Nem utsó sorban Durcinak aki minimális naplót írt, de annyian nógatták, hogy fotózza az ő gyermeküket is, hogy pikk-pakk kiszállt a buliból. Pedig imádom a fotóit.

http://www.babaszoba.hu/services/blog/fulimano De inkább itt: http://durckagaleria.gportal.hu/gindex.php?pg=27903051

Egye meg a nemespenész, akit elérek, annak hagyok egy üzit. Max megcsépel.

 

 

Jankovics, és társa....

2008.08.25. 00:00 - krimo

Címkék: kaland

Ezt már hallom egy ideje Mici szájából. A szinkront készítette az a fent említett nevű egyén, no meg a társa...gondolkoztam, mi a szöszt néz a tv-ben a mamánál? Míg ma meghallottam a Bob builder végén. Jah ez az új őrület, hol van már Thomas, meg a füstös barátai...na jó néha még előkerülnek, de most a markolók, a sztárok! Főleg a piros. Ami mellesleg egy betonkeverő gép,és inkább narancssárga... de ez cseppet sem zavarja Koppányt, ő piros markolónak nevezi.

A minap elszabadultam turizni, és be is szereztem egy fasza sisakot a gyermeknek, igaz nem sárga mint Bob mesteré, hanem kék, de ettől még csudajó sisak. Persze csak gondoltam, hogy végre egyedül megyek, és csuhajja órákig vájárkodhatok (főleg sisakkal!) Mici egyből közölte, hogy ő aztán jön velem. De apa vigyáz rád. Nem, megyek én is a turiba! Miután már úgyis elhívtam Ayát, és ő Jázminnal jött, gondoltam, eljátszanak kicsit egye kutya. És úgy is volt, nagyon jól elrohangásztak, tologatták a csattogó fasárkányokat. Mig nem Jázmin arra vetemedett, hogy Koppány kulacsából igyon. Na lett is ottan világvége! :) De olyan édes kis önkiszolgáló lányka, az oldalamon lógott. Odajött szépen kinyitotta, és iszogatott hozzám láncolva, mint egy kis boci. Ez a kis tehenes kulacs, kb tavasz óta rohad a polcon, sosem kellett  Micinek. A víz pláne.

Úgy összebalhézott Dzsazival, hogy még ma is emlegette nekem, hogy:

"Nem engedtem a Jázminnak, hogy igyon az én kulacsomból! Aya adott neki az ő üvegéből, és mégis az én kulacsomból akart inni a Jázmin!"

Hihetetlen, hogy milyen fontos dolgok ezek! :)

A lényeg, hogy úgy lefárasztották egymást, hogy mindenki hazament, vagyis apa hazaszállítmányozta őket, én pedig mehettem kiélvezni a szabad délutánomat.



süti beállítások módosítása