Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

6

2012.05.13. 15:02 - krimo

Címkék: szülinap

   Együtt ünnepeltünk Petra Boglárkával, aki szintén május 13.-án született. Óriási szervezkedéssel kivittük a Margit szigetre a szülinapi bulit.Így sima ügy volt elhívni majd az egész ovis csoportot. Karkötőket készítettem, hogy két csapatra válasszuk őket. Kinéztünk egy tuti helyet, és kitaláltunk egy csomó játékot a kölköknek.  Mocsárjárás, célba dobás, tüzes golyó terelés, karikahajtás...Minden feladat után kaptak egy puzzle darabot, amit ha végül kiraktak, a megfejtés nem volt más, mint: gyertek tortát enni!

A két csapat nem egyforma ütembe haladt, így kicsit szétcsúsztunk végül. A lányok nagyon élvezték a játékot, a fiúk is, de valahogy gyorsabban teljesítették a távot. Koppány egyáltalán nem volt hajlandó játszani, viszont legalább hátráltatta a csajokat. (jött a hidegfront, úgyhogy még annak örülhetek, hogy nem fullasztotta kudarcba a saját partiját...) Végül a tortaevésnél beérte egymást a két csoport, addig a srácok átadták az ajándékokat. És viszont, az ünnepeltek is aprósággal kedveskedtek a vendégeknek, a lányok köröm matricát, a fiúk valami repülő lufis bigyót kaptak. Közben még a lufi díszítés közül háromba cukorkát rejtettem, úgyhogy volt cukoreső. Műanyag villával böködték ki a lufikat, nagy élvezettel. Kb délre le is fáradtunk rendesen, és kutya melegünk volt, szerencsére a vihar csak délutánra érkezett meg, de addigra már otthon voltunk, a rendezett kis lakásunkba, amit nem bolygatott fel hatszáz gyerek :P Matyikát kölcsönkaptuk ötig, úgyhogy pizzáztunk, aztán szépen kipróbálgatták az összes ajándékot. Már csak egy problémánk van, dunsztunk se, hogy melyik ajándékot ki adta, csak halvány sejtések. De végül is mind-mind nagyon szuper. ŐŐŐ a gumicukor szemgolyóktól mondjuk szívesen megválnék, de legalább Matyi befalt egyet. (Pfúúj)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása