Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Angry birds, de méginkább anya

2011.07.24. 00:27 - krimo

Címkék: játék jajnemá

Jó apának okos teló kel. És milyen hasznos ha van rajta játék a gyereknek, hmm nyugodtan meg ihatunk egy sört a kocsmában, addig ő kirakózik rajta. De ni itt ez a szuper játék tőccsük le a gyereknek. Aham. Szia apa telója... ha tehetné éjjel nappal ezen játszana, de néha fel is kell tölteni. Hát Qvára örülök....

Ami mondjuk nem vigasztal, kb az összes gyerek úgy keni vágja, ezt a Koppány szerint englibördöt ( mert így hallotta Bogitól, és én ne mondjam má, hogy engri, mert az engli, te nem értesz hozzá anya...)

Nem mondom annak idején nekem is tetszett a tetrisz, de azért nem lettem a rabja.

Most pedig nagyon sürgősen ki találok egy taktikát, mert ez nekem így nem tetszik, vagy az  angol madár repül,  vagy a teló.

 

Amúgy meg, bámulatos, hogy öt éves kölök hogy tudja kezelni azt a telefont, amit én felvenni se tudok. >:S

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2011.07.29. 16:01:05

A játék "addiktív" kategóriás egyébként, nem is való gyerekek kezébe, sőt némely felnőttnek sem ajánlom(!), csak olyanoknak, akik tudják kezelni a függőségeiket, ami - valljuk be - igen ritka. Ádámka is imádja az elején a röpködő madarakat egyébként, vadul táncolni kezd rá, de persze ő még nem tudja magától előcsalogatni a psp-ből, csak ha megmutatjuk neki, ezek szerint ez a szerencsénk?


süti beállítások módosítása