Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Szösszenet

2009.02.08. 13:21 - krimo

Címkék: szöveg

-Itt vagyok a farkasoduban. (a szennyestartóban ücsörög)

te is keress magadnak egy magházat!

Elektromos

2009.02.08. 13:09 - krimo

Micinek rengeteg képzeletbeli elektromos tárgya van. Akármi történik, ő csak előhúz a semmiből egy elektromos valamit, és máris megoldódik a probléma. Ja és van egy csomó autómata dolog is, a legjobb meg az elektromos autómata....

A másik nagyon fontos tárgy most a webkamera. Bárhol felismeri a webkamerákat. Ma két eladót is figyelmeztetett a bolhapiacon, hogy webkamera van a pultján.

Érvel, és magyaráz

2009.02.07. 21:36 - krimo

-Megnyomom a liftgombot, apa vegyél fel!

-Teli a kezem szatyrokkal, nem fog menni.

-Tedd le oda a liftajtóhoz, és úgy vegyél fel!

 

-Szívesen lapoznék anya, ha megengednéd!

Naná, hogy megengedem, mertelolvadok a kis szaros szövegétől...pedig még az oldal felénél se jártam.

 

Is miirt kill mindint i bitivel mindini???

2009.02.07. 21:25 - krimo

Címkék: szöveg

Jó lenne tudni. Persze ami amúgy is i lenne, azt pedig másra cseréli. Szerencse, hogy ez csak időszakosan jön elő, egy-egy mondatra, mert nem tudom mit értenék meg....

Mandulagyuszi

2009.02.04. 14:46 - krimo

No ezen is túl vagyunk. Első hiányzása a bölcsiből. Szerintem csúcs ahoz képest, hogy arra gondoltam, mint normál esetben, hogy szeptember-októberben itthon istápoljuk a bölcsikóros gyereket. És igen, egészen februárig elhúzta!

Hőemelkedéssel jött haza egyik nap, lement másnapra de azért itthon maradt a dédivel.Doki jött, megnézte, megállapította gyógyszert írt... Aztán délután már 39 volt a láza, akkor kicsit betojtam, és betelefonáltam, hogy nem mennék dolgozni. Tök rendes a főnököm, ugyan sok a meló, de az első a gyerek, maradj otthon mondta.Mondanom sem kell másnap kutya baja nem volt a kiskrapeknak, én viszont igényeltem a szabadnapot, mert becsípődött valami a vállamban, és mozogni se bírtam. Így hárman váltásba voltunk itthon vele, dédi, apa, anya. Kedden gyógyultnak nyilvánították.  Viszont én atom taknyos lettem. Ez már csak így megy.

Meglepetés

2009.02.04. 14:38 - krimo

Szereti a meglepetéseket. Nagyon jó! Sokszor jól jön, mikor éppen dacos. Vagy csak nincs kedve valamihez, vagy épp kiveri a palávert egy barackos üdítőért. Abban a helyzetben nem is az üdítő volt a lényeg, hanem, hogy ne menjünk még el a játszóházból. És ekkor jött a jól bevállt meglepetés! Kint az utcán megkapod. De mi lessz az? Hát az meglepetés. És ilyenkor halál boldog egy zacskó ropival. Vagy bármi kis bigyóval.

Hoztam neki a melóhelyről a lufikból kivágott kis szines köröket. Tegnap ez volt a meglepi. Na jah, igazából apa érdemelte volna, mert végül ő pakolta el a fakockákat. De mire megkapta már amúgy is túl voltunk, egy "miért te fürdesz, és nem én először akkor üvöltök, és vigasztalhatatlan vagyok" negyedórán. Bár már azzal leszereltem, hogy nyomhatta a hajamra a sampont, és utánna még a zuhannyal is lemoshatta a habot. :)

Szóval megkapta a meglepit, és boldog volt vele:

Fél kilenc

2009.02.04. 12:48 - krimo

Címkék: mici

Beállítottam az órát fél kilencre. Mondja Koppány, én nem láttam, mert bent fetrengtem az ágyon, Zoli jött arra, kérdem, tényleg fél kilencre állította? Mit tudom én, nem néztem, volt a válasz...Aztán el is felejtkeztem az egészről.

Reggel megakadt a szemem az óráján:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÉLETLEN?



süti beállítások módosítása