Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Kedves Jézuska

2009.11.29. 20:05 - krimo

Címkék: játék

És egyéb rokonok... Néhány játék amit előbb-utóbb úgyis megveszek :)

Ezer éve nézegetem ezt a LÜK készletet, aztán lehet hogy a gyerek magasról lecarná, de szerintem jó játék. Lehet hozzá egy halom füzetet kapni, így mindíg új.

 

 

 

 

 

 

 

 

Régen szemezek ezzel a könyvvel is. Örülök, hogy nem vettem meg tavaly ötezerért. Most féláron láttam az Árpádhídnál egy könyvespulton. Apa szerint elég a könyvekből. hüp-hüp.

 

 

 

 

Ezt Olivánál láttam, szerintem Micinek is bejönne, kicsit borsosnak találom az árát.Vadászok használtra. Hmmm, ma láttam a dobókockáját a bolhapiacon. Már csak a tábla hiányzik, meg a formák....

 

 

 

 

Prizma. Mert az kell egy gyereknek, és kész.

 

Nem tudom, hogy tudna-e már játszani vele, de egyszer majd lesz ilyenünk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És van még néhány ötletem...gyerek laptopot láttam, aminek nem gyufáskatulyányi a monitor része, meg...és...de sajna ennyi minden nem fér a fa alá. :)

Egyébirán Mici Gordont, Fergusst, Spencert, és egy darut kért. Dolgozunk az ügyön.

Színek

2009.11.26. 09:50 - krimo

Címkék: mici

-Kikakilom a betegségedet anya! Elszívom tőlled, és kikakilom.

Megkérdem már: -milyen színű vagyok?

-Most?

-Igen most?

-Barna.

-És máskor?

-Piros, és zöld néha.

-És apa?

-Ő bordó.

-És a dédi?

-Rózsaszín. Én kék vagyok, kékeszöld.

-És ha mérges vagyok?

-Akkor lila!

-És ha vidám?

-Akkor sárga.

 

 

 

Kórház

2009.11.26. 09:45 - krimo

Címkék: anyaelmélkedik

Nagyon ritka, hogy én megyek érte az oviba. Akkor mindíg valami nem úgy van ahogy kéne. Tegnap nagyon megörült nekem az ovónéni: de jó hogy én jöttem, a gyerek az ölébe ragadt ébredés óta. Fájlalja a fülét. Szupi. Na most hova, gyerek levert, a szája is lebiggyed, és fáj neki. Doki sehol, telefonálgatok mindenfelé. Közben utánfutót szerelek a tarkijára. A kórházi vizsgálat ellen hevesen tiltakozik. Közben autózunk, stb higgad, tán enyhül a fülfájdalom. Mégis csak meg kéne nézetni. De Neeem!!! Mire rájövök, hisz azt sem tudja mi az a kórház. Mesélek, dokibá csak belevilágít, megnézi....egy idő múlva beleegyezik. Fél nyolc tájban már a Bethesdában dekkolunk, semmi sor, szuper, játékok, elfoglalja magát, (ugyan egy mázsa könyvet vittünk, ha várakozni kellene...) Doki mogorva, de határozott. Kiszed egy kiló fülzsírt, Koppány hősiesen kacag zavarában, mert talán üvöltenie, nem lenne ildomos. Nagyon megdicsérem. De tényleg egy hős volt! Kapot antibiót, és nurofen, és orrcsepp, középfülgyuszi. Talán ettől volt lázas múlt héten. Ha mégeccer kipucolnám a fülét valaki csapjon a mancsomra! Bár nagyon óvatosan szoktam, és csak a külsejét, de lehet, hogy jobb ha retkes.

És...

2009.11.26. 09:33 - krimo

Emese azóta nem vette le Koppány pizsijét, vagyis csak abban hajlandó aludni. Kati reggel elcseni néha kimosni. :) Szelelem-szelelem.....



süti beállítások módosítása