Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Gyereknap

2009.05.31. 14:14 - krimo

Címkék: anyaelmélkedik

Zuhog. Szuper. Éljen a háromnapos hétvége!

Reggel fél 7-ig hagyott aludni minket (elvégre gyereknap van) aztán egész délelőtt tevékenykedtünk a lakásban. Mosás teregetés, sodorsziget felépítése, húspanírozás, ubisali készítés. Most eldőlt a két fiú, én még sunyin levágtam egyik oldalt Mici haját, mikor alhatnék, akkor nem vagyok álmos jellemző...

Délutánra vonatos kirándulást terveztünk. Höhöhö. Jó ha a ligetig eljutunk, ebben a fos időben, de legalább nem lesznek ezren. Vagy csak ezren lesznek, és nem tízezren...

Tegnap néztem át a tavaly augusztusi fotókat, szerintem az életben nem lesz annyi programunk, mint akkor. Tutira vagy hatszáz kép, és kb 30 nál több nem készült ugyan ott. Boldog béke idők, mikor még ráértünk menni minden nap máshova. Most meg várjuk az esső végét, me'van három napunk. Hurrá.

Repülők

2009.05.25. 22:03 - krimo

Címkék: nyár túra

Megírigyeltük Fülitől a repcsinézést, nosza felkerekedtünk mi is. Jakiékkal randiztunk, és együtt mentünk valahova Ecser határába. Mici most egy életre megjegyezte mi az a toklász. Múlthéten mutatott nekem egy növényt: ez mi? toklász. Megmutattam mit tud, de nem különösebben érdekelte. Most csak rajta volt nyitott szandi, egy perc alatt szétszúrkálta a lábát a sok toklász. Rögtön haza is akart jönni, mire a keresztlányom közölte: "nem legyél már olyan városi gyerek"

Szóval, vagy húsz gépnek kellett volna leszállnia ott, bban a két órában. De megfordult a széljárás, és átirányították őket. Hm. Láttunk felszállni párat, de a srácokat jobban érdekelte a poros úton futkosás, hencsergés, botozás, virágszedés...szóval elvoltunk.



süti beállítások módosítása