Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Na így jártunk.

2009.04.04. 23:11 - krimo

Pont meghalt egy pillanatra a gépünk, Koppány először örült, hogy a sovány monitor helyett egy duci van. Aztán mikor már az sem működött, sőt a gép sem, akkor kicsit felháborodott, hogy nem nézheti a tanulmányait. Kibekkeltünk kb két hetet, mire kihívtuk a szerelőt, Mici nagy erőkkel segédkezett neki.

Szóval ezért nem írtam a naplót, és most ezért ilyen össze-vissza írom, csak ami éppen eszembe jut.

Közben persze mi nagyon jól elvoltunk, néha ugyan dögrováson az egész család, kivéve persze apát, hogy legyen egy ápoló személyzet is. :)

Mikor meg nem döglődtünk azért jártunk minden felé. Koppány nem hanyagolta el a barátnéit sem:

Beszéd

2009.04.04. 22:37 - krimo

Címkék: mici

Sok halandzsa szöveget felszed a bölcsiben. Van egy játéka, mikor a hablatyolásra mondom, hogy én ezt nem értem, szétnéz a szobában és kérdez. Lámpa, ezt érted? Ablak ezt érted? Vég nélkül sorolja a szavakat. Most a fregolival küzd ezt elég nehéz kimondani, néha már majdnem sikerül is. :)

Valamikor meglep, nagyon választékosan tud beszélni. Múltkor a kis szerszámaival szerelgetett, és azt taglalta, hogyan törik meg a fény a csavarhúzóján.

Az utcán pedig közölte, hogy a kislánynak milyen szuperszónikus motorja van. :)

Persze a bazmegolás még mindíg nem maradt el, hiába, amit egyszer megtanul....

 

Házias fiú

2009.04.04. 22:21 - krimo

Címkék: videó

 

Katt a mosogatós képre!!!

Mindent megteszek, hogy én legyek az első....

2009.04.04. 21:55 - krimo

Címkék: mici jajnemá

Már ezt énekeljük neki, mire a válasz persze egy határozott durcás NEEEM! Én leszek az első!

Ami persze általában normális, hogy a gyerek fürdik először, de néha vannak más esetek. Mikor nem győzöm kivárni, hogy negyven percig vetkőzik, aztán még leül a bilire, és persze akkor vissza adok rá egy inget, hogy ne fagyjon kockára, azalatt a röpke húsz perc alatt, míg ott elmélkedik, az élet nagy dolgairól.

Na meg ha mondjuk pont hulla fáradt vagyok, és nincs hangulatom se összepakolni amit fürdés előtt két percel szétrámolt, se megvárni míg ő szedegeti össze. Íme:

Itt még nagyon tetszett neki, hogy halomba rakta a játékokat, de mikor már az elpakolásra került a sor, bevágta a durcát. Khm, hát én is. Fogtam magam, és belibbentem előtte a kádba. Na lett abból csetepaté-haj-jaj. Végül megbántam, hogy tolakodni mertem, de addigra már mindegy volt.

Ennek már vagy egy hónapja, azóta már egyszer előfordult, hogy előre engedett. De a lényeg az mindíg az: én vagyok az első! Anya a második, apa az utolsó... vagy fordítva a vége nem számít, csak az első. (mikor én voltam az, mikor kijött apa, közölte vele: mi voltunk az elsők anyával, és te az utolsó...)

 

 

 

 

szösszenet

2009.04.04. 21:22 - krimo

Címkék: szöveg

Lexinél. Matyi  bömbizik, (foga jön) Mici előzöleg már összeszedett hatvan darab cumit a lakásban. Lexi próbálkozásai, ugyanis Matyi egyiket sem volt hajlandó használni soha. Szóval bömbi teljes hangerővel, erre Mici:

-Lehalkítom.

És odament adott Matyinak egy cumit, aki valóban csöndben maradt, és elkezdte nézegetni, hogy ezt most meg miért kapta. :)



süti beállítások módosítása