Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Bandita

2009.09.30. 22:55 - krimo

Címkék: videó ovi

Az az Andris az oviból. Koppány kinézte őt, és gondolta jó barátok lehetnének. Néha mesélt is ezt azt. Sokat nem. Ám ma kiderült, hogy rossz barátot választott. Ugyanis a kis Bandita bedobta Cimbit a mosogató mögé. Mire Koppány sírva fakadt, Szilvi néni pedig kiszedte a kisautóját a mosogató mögül. Ekkor azt ő kivitte, és elrejtette az ovis zsákjában.

Ennyit tudunk. És azt, hogy most roppant csalódott, hogy "rosszbarátot" választott. Ezt a fogkeféjének mesélte,(nagyon bizalmas viszonyban vannak) még hozzá tette, hogy lehet hogy Andrisnak csak rosszul indult a napja, ezért viselkedett így. (hmm fél percel előtte mondtam neki :))

Amúgy a benti fogkefe "kollega" az ithoni fogkefének folyton üzeneteket küld. Valójában e-maileznek. Egyszer felveszem, ahogy tárgyal a fogkeféjével, nagyon komoly beszélgetések ezek!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tollseprű 2009.10.03. 13:41:21

Hú, erre kíváncsi lennék! :)
Pogi


süti beállítások módosítása