Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Bob mester

2008.09.13. 18:18 - krimo

Címkék: videó

http://www.freevlog.hu/play?v=u48cbc83aa7c28

Az új őrület, ha sikerül egyszer felveszem, ahogy énekelgeti a dalt. De hogy ma már a játszótérre is sisakban ment...no comment. Apa volt vele :)

Köszi Ikea

2008.09.13. 18:14 - krimo

Címkék: mici

Jó a reklámanyag. ha másra nem bekarikázni az egyforma szinű kanapékat:

Minimax

2008.09.13. 18:13 - krimo

Címkék: kaland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól érezte magát. És nem is tudom kinek volt nagyobb vágya a kukás autó kipróbálása:

Lefolyó

2008.09.09. 22:34 - krimo

Címkék: szöveg mici

Ma apa elment koncertre. Mici pancsolt, aztán meg láttam, hogy még nem álmos, gondoltam megfürdök én is, és csak aztán megyünk aludni. Persze ő is jött velem, bemutatót tartottam hajmosásból...miután az ő vizébe másztam be, de még engedtem hozzá a zuhanyból, gondoltam kihúzom a dugót, mielőtt ellep. Már tudom, hogy fél, hogy lefolyik a lefolyóban, mert múltkor ezt megbeszéltük. Szóval bejelentettem, hogy kihúzom a dugót. Na gyorsan kipattant a folyosóra, és rám parancsolt:

-Anya kijöhetsz büdin is!

Megkérdeztem, bár nyilvánvaló volt a válasz, hogy attól fél, hogy lefolyok? Végül megnyugodott, mert még elég sok víz volt a kádban, aztán mikor elfogyott, megmutattam neki, hogy nézd csak én mégis itt maradtam! :)

Este még "gördeszkát" szereltünk neki, a négy görgőből, meg a Déditől mentett fapolcból. Most kap az alsó szomszéd, a hangos ketyeréiért egy kis viszonzást! :))) Megegyeztünk, hogy az ő ágya alatt fogjuk tartani, mert veszélyes otthagyni a lakás bármely pontján, (mintmindenmástamitúgyszéthagy) mert ha éjszaka apa rálép, és dob egy hátast, az nem vidám. Na el is tette ügyesen. Majd 20 perc múlva keresi, de már fingja nem volt, hogy hol a helye...ennyit a rövid távú memóriáról.

Boribon

2008.09.09. 22:19 - krimo

Megbékélt már vele, hogy macska alakú ez a medve, talán ötször ha felolvastam neki, de már mondja a szöveget. A legizgibb, hogy bekapta a farkas (akinek nagy szeme van, és szúrós füle) Boribont, és hogy a két fiú rettenet szomorú, hogy nem találták meg. Viszont olyan észrevételei vannak! Mikor bejön anyuka, és odaadja nekik...nincs is lába anyukának!Nem jön. És valóban nem rajzoltak neki lábat.Aztán mikor Boribon kóvályog az erdőben: a gombaszedő fiú otthagyot néhányat! ja hiszen pár oldalal előtte szedegeti, de még itt is van...A zöld nadrágos fiúnak vitorlás hajója van, és zászló is van rajta. A szomszéd kisfiúnak meg nagyon kicsi a lába, de Boribonnak nagy, és tudna menni rajta, és kiakar jönni a hónaalól.

Hát így látja Mici Boribont.

Szösszenet

2008.09.08. 23:33 - krimo

-Apa figyelj rám! Nehogy valamit csinálj a kukiddal, azzal pisilni lehet a wc-be.

(nézte ahogy törölközik)

Szösszenet

2008.09.08. 17:29 - krimo

-Béna vagy? Hogy nem tudod felhúzni a kékszinű nadrágomat?

Fülöp herceg

2008.09.08. 17:14 - krimo

Címkék: videó

Családi sütögetést rendeztünk az öcséméknél a hétvégén. Nagy a család...na jó nem. Viszont legalább senki sem tud tüzet rakni. Na sebaj azért déltől estig valahogy megsütöttük a husikat. Míg Tomi elugrott Mancinéniékért Vecsésre, addig Fülöp is szabadlábon mozoghatott kicsit a ketrecén kívül. :) Gyengébb idegzetű öcsémnek nem javaslom a fotók nézegetését!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Később mikor a zord apa visszaért, ismét usgyi a ketrecbe! Bár Koppány többször megpróbálta kiszabadítani, és megtanította pacsizni is.

http://www.freevlog.hu/play?v=u48c5426aede66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csinálj kis lyukat apa!

2008.09.08. 17:06 - krimo

Címkék: szöveg mici

Csinálj kis lyukat apa! Vagy éppen anya, attól függ éppen kihez bújik este alvásnál. Ez abból áll, hogy be kell hajlítani a kezünket, és egy háromszöget formálni vele, vagy a fejem mellett, vagy a hónom alatt. Ha kész a "kis lyuk" akkor vigan befúrja oda a fejét, és alszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csokigyárunk is van! Ez elég zavaró tényező 60 négyzetméteren. Hogy honann szedte ezt fogalmam sincs. Kinevezte az üres PET palackokat csokigyárnak, és rutinból az ajtók közepén építi fel általában. Remek! Az a baj, hogy miután legyártott egy vagon csokit, és kiosztotta, a gyár valahogy mindíg ott marad. Különben nagyon változatos csokikat tud gyártani. Én a minap egy pihenő csokit kaptam, apa pedig egy csomagolt csokit, persze ezt már csak akkor közölte vele, mikor megette papirostól...

Köszi Emese!

2008.09.08. 16:59 - krimo

Címkék: mici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idáig merészkedett, a kád szélén kapaszkodástól. Nem is reméltem, hogy valaha is befekszik a kádba, de emese meghozta a kedvét! Jah, hogy azóta itthon is locsolja a habot kifelé, mint az őrült....



süti beállítások módosítása