Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Szúnyog

2008.07.10. 23:05 - krimo

Címkék: mici

 

Egyszer azt találtam mondani Koppánynak, hogyha nem eszi, meg a kajáját elviszik a szúnyogok. Azóta ősi ellenségeié váltak. Este mikor nem akart levetkőzni fürdés előtt, apa befenyítette, hogy a szól a szúnyogoknak, hogy vegyék le a gatyáját. Ő meg odarohant hozzám menedéket keresve, a karjaimba kellett zárni, mert az, különös védelmet nyújt! Jobb, mint a szúnyogháló. :) Próbáltam úgy kuncogni, hogy ne vegye észre.

Zoknigombóc

2008.07.10. 22:17 - krimo

Ja, hát mi mást csinál normális anyuka este fél tíz tájban, mint zoknigombóc zsonglőrködik. Mert akkor talált haza a déditől a ded, extra feldobva, és túl pörögve. A fürdés ellen természetesen ezerrel tiltakozva. A vedd le a zoknid felszólítás, itt kit sem érdekel. De ha már amúgy is találtam két büdös zokni gombócot, büszkén adta a harmadikat hozzá, hogy labdázhassunk egy jót vele. Megjegyezném, hogy narancsokkal  sokkal könnyebb a zsonglőr mutatvány. El is szállt az egyik zokni, ki Koppány látóteréből, amit ő úgy nyugtázott:

-Na ez meg fent van.

 

Zamárdi

2008.07.09. 22:58 - krimo

Címkék: nyár

 

 

Azta

2008.07.09. 22:19 - krimo

Címkék: szöveg

Lent voltunk a kocsmában, Mici nagyon élvezi a társaságot. A felszolgálók kedvenc törzsvendége. Erzsike a pultos megsimogatta a haját. Ezen morfondírozott hazafelé, többször is elmondta: -Megsimogatott a néni.

Fürdetés után épp a pizsit adom rá, mikor elmélázva megszólal:

-Basszus, megsimogatott a néni!



süti beállítások módosítása