Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Az új ágy

2008.10.13. 10:32 - krimo

Címkék: kaland

Ehez Qva nagy mázli kellett, hogy pont egy ekkora méretű ágyat sikerült találni, és nem kell szétszedni a bútort. Mondjuk, max a rácsoságyat alakítottuk volna át. Hetekig leveleztem az elöző tulajjal, hogy egészen biztosan mérje le mindenhol. A "pontos" mérések szerint, fel kellett volna szedni a parkettáról a szegélylécet, hogy beférjen...nem kellett! Juhééé!!!

Koppány segített az összeszerelésben. Nagyon tetszik neki. Bár elaludni még mindíg csak köztünk hajlandó. Első éjszaka a padlón koppant, második éjszaka az 1cm vastag szivacson amit mellé tettem. Harmadik éjszakára találtam egy vastagabb szivacsot. De azt már nem próbálta ki koppanásilag. Inkább lepössentette a martacot...(meg van fázva no)

Valamint hajnalba szabadon beközlekedik közénk. Ami nem lenne baj, csak korábban kel egy órával, mint egyébként kéne. Még ez sem lenne baj, de tőllünk is elvárja. No ez már kis szépséghibának mondható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása