Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Az áhított

2012.05.13. 15:53 - krimo

Címkék: szülinap lego

Sokat gondolkodtunk, hogy mikor is adjuk oda az ajándékát. Eredetileg pont 13.-án akartuk tartani a partit, de nagy szerencsénkre egybe esett volna Marci tesójának a bulijával, és mivel Marci nélkül nincs buli, mi áttettük szombatra. Így megúsztuk az esőt. Szóval, ha aznap oda adtuk volna, magasról letojta volna a partit, mert kit érdekel, mikor itt a hangrobbanásos rakéta végre. De így pont a születése napján tudta megkapni. Este mikor kidőlt szépen berendeztük az asztal alá a nagy csomagot, köré tettük a tegnap megépített legókat, mintha csak bámulnák, hogy jééé ki van itt:

Azóta is azon gondolkozik, hogy hogyan került oda. Hehe, nekem is így pakolta oda régen Apa az ajándékokat. Vagy csak simán közölte, nem érzed milyen szag van itt? Milyen? Olyan Mamut szag. (KFT: "sok a mamut, mamut szagú a levegő...") És kaptam egy plüss mamutot :)

Reggel mikor kitámolygott az ágyából, ez a kép fogadta, volt nagy öröm!

Végül 11 órára össze rakta, segítettem az alkatrészek válogatásánál. Közben azért reggeliztünk is :) És igaza volt Erikának, a fenének sincs ingerenciája szétszedni. Na jó, Koppánynak lenne, de nekem nincs. A szétszedés pedig rám hárul általában. Úgyhogy most ez remélhetőleg pár napig ebben a formátumában marad. Addig a kisebbeket építi át folyamatosan.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása