Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Vidám családi történetek....

2009.08.29. 20:52 - krimo

Címkék: jajnemá anyaelmélkedik

A délutáni alvásából egy buzi ütve fúró keltette+hidegfront, szuper volt, úgy üvöltött, mint akit ölnek. Végül beraktam kakaóra az első kezembe akadó cd-t, lehúztak apával, és a parkban ették meg az ebédet, amit még épp sütögettem. A fúrós embernek meg nem tetszhetett a Kispál, mert abbamaradt a zajongás.

 

Édes

2009.08.28. 21:58 - krimo

Címkék: szöveg ovi

Hallja folyamatosan, hogy ovitéma van, dokihoz menni papír kell védőnő sattara...., egyszer csak megkérdi:

-Anya! Mi lesz velem?

Az oviban, míg nyomorogtunk a szülőin, volt egy kisbaba, üldögélt a babakocsijában, és Koppányal próbált kommunikálni: baba, baba, és mutatott rá. Mire Koppány, felháborodva közölte, hogy nem vagyok, baba, nagyfiú vagyok! A kislány csak tovább babázott, Mici meg egyre jobban bepörgött, már iszonyat mérges volt. Hiába magyaráztam neki, hogy az a kisbaba, örül, hogy ezt ki tudja mondani, ő elvárta, hogy nagyfiúnak legyen szóllítva, punk-tum.

A jele pedig a fenyőfa lett:

Első nap

2009.08.24. 21:21 - krimo

Címkék: ovi bölcsi

A saját bölcsijében újra. Saját barátaival, és nem barátaival. Máté olyan harapás nyomot hagyott a fenekén, hogy...na mindegy is. Azt mondja nem sírt, apának elmondta azt is, hogy ő meg jól megtaposta Máté kezét cserébe.

Az ideiglenes bölcsit egész jól viselte, hárman voltak ott a csoportjából, szerencsére Máté a másik csoportban, de még így is akadt nézeteltérésük. De a gondozónénivel nagyon jól kijött. Hmm még thaichi bemutatót is tartott neki. Meg is gyanúsítottak, hogy biztos tőlünklátja. Hahaha... egyedül találta ki. Egyszer felveszem, nagyon komolyan nyomja!

Ma voltunk az oviban is szülőin. Illetve apa odaért, mi meg már be se fértünk...De legalább a jelét maga választhatta ki. a Süni csoportban lesz, és a Fenyőfát választotta. Tök új csoportot indítanak, mégsem lesz vegyes, vagy csak később. 15 gyerekkel kezdenek, de ahogy a merész szülőket hallgattam, első héten kb Koppány lesz bent, meg az a Petra nevű kislány a lakótelepről, aki pont egy napon született Micivel. A többiek meg szoknak-szokogatnak. Remélem elkészül a termük addig, minden tök új, most alakították át a tornateremből leválasztva.

A bölcsiben sem lettek kész a szekrények az öthetes szünet alatt, úgyhogy most kis romhalmazban vannak a gyerekek, ennek tetejébe alvásidőben kivágtak néhány fát a az udvaron. De Micit ez nem zavarta, aludt mint a tej, állítólag. :)



süti beállítások módosítása