Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

szösszenet

2009.05.23. 14:52 - krimo

Címkék: szöveg mici

Mici mostanában ha haragszik rám "kidob a kukába" na egyik reggel kidobott. Utána jön, hogy kakaó kéne...stb, mondom, ó sajnos nem tudok kakaót készíteni, itt ülök a kukában. Jaj anya, gyere kiveszlek!

Sikerült!!!

2009.05.23. 14:42 - krimo

Annyira örülök, hogy ezt napi szinten hallom a szájából. Boldog, ha valami sikerül, és nem szontyolodik el, ha nem sikerül. Ha olyan dolggal találkozik, ami meghaladja a képességeit, jön, és szól: segítség kéne.

Vajon annak a kislánynak vannak-e már sikerélményei, akitől itt írtam?

szösszenet

2009.05.23. 13:49 - krimo

Címkék: szöveg

Villamoson.

-Gyere leszállunk!

-Még nagyon gyorsan megy!!!

Szülinap túú

2009.05.23. 05:21 - krimo

Címkék: mici

Na jó ez nem Mici, hanem Isti szülinapja. Este egész család lefürödve, indul kocsmázni...Andit vártuk a buszmegállóban aztán Mici megmutatta neki, hol a kocsma, simán utcahosszal magamögött hagyva minket be is motorozott. Szerencsére az ünnepelt, a kapuban várta. Esti zajos kocsmahangulat nem annyira jött be, vagy lehet hogy a kerthelység csöndje nem? Minden esetre bent valami nyugdílyas bagázs ünnepelt, harmónika szó, ami kell. Mici persze egyből bent szeretett volna lenni, megvártam míg megdögönyözi a csaposlány, aztán elmondtam neki, hogy tulajdonképpen azért ülünk kint, hogy ne szívja abagófüstöt, úgyhogy jobb lenne ha csatlakozna hozzánk, de nem akart. Kérdeztem fáradt-e (kb 9 órakor) Mikor már láttam, hogy de igen az. Ne veszekedjünk itt, ha fáradt vagy megisszuk az italunkat, és megyünk haza. Jó? A 3 dl almalevét kb két perc alatt lenyomta, és indulhatunk haza...Na ennyit a pohár sörömről. Legalább koccintottam Istivel, és Koppány is átadta az ajándékát, egy pici repülőt. Khm, nem tudom tologatta-e Isti az éccaka folyamán. :)

Itthon kb a fogmosás után ágybadöltük, és szunya. Minek örömére, (na meg a 3 dl almalé) hajnal fél 4 kor már ébren vártuk apát, és jól együtt reggeliztünk. Igaz azóta már a fiúk alszanak...csak egy anya van talpon...de meddig?

 



süti beállítások módosítása