Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Buli

2009.05.17. 21:09 - krimo

Címkék: videó mici

Szülinapi videó

Egy nap Emesével, már maga buli, hát még egy Iron Bert ajándékba! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eme igazi vidéki lyány lett! Koppány is nagyon élvezte a csirkék kergetését az udvarban. A két " kiskacsájuk" -ablakmosó, és szivacs- pedig lassan vágósúlyra gyarapszik.

Az esti fürdésnél bemutattak még némi "szinkronúszást" is a kádban. Tök jó, hogy simán leutánozza a csajost, és eszébe se jut közben, hogy ó vizes lett a hajam bömbölni kéne. :) Rutinból vittünk pizsit, kb a Maglód táblánál már aludt, hosszú volt ez a nap. De máris várja a következő találkozást. Gondolom holnap mást sem hallok majd, csak hogy mikor megyünk megint Emeséhez?

Beszél, és beszél, és beszél....

2009.05.16. 13:10 - krimo

Címkék: szöveg mici

Kb a lenti szemtelen beszólása óta figyelem, hogy változott mostanában a szövegelés. Valahogy más. Logikusan gondolkodott eddig is, de most valahogy jobban kijön abból amit mond. Például délelőtt lent voltak a játszón apával meg dédivel. Koppány a homokózóban éppen kakaót készített az apjának, ő "elvette, és megitta" Mire a dédi kért belőlle. Koppány erre közölte, NEEM! Apa csak igya meg azt, mert abba cukrot tett, majd a dédinek készít másikat amiben nincs cukor, mert a mama ugye nem ihat cukrosat.

Hát ilyen körmondatokban fogalmaz, és logikusan. Szuper!

Ja és a szemtelenkedés is fejlődik. Tegnap jött az Adrien, kiszólok neki: Gyere már banya! Erre Mici simán megismétli: Gyere már banya!

Talán felül kéne bírálnom a mondataimat. :)

szösszenet

2009.05.11. 23:01 - krimo

Címkék: szöveg

- Fogjál vissza kisöreg!

-Fogjál vissza nagyöreg!

 

Atyám mi lesz tinikorában??????



süti beállítások módosítása