Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

23

2009.12.23. 21:37 - krimo

Címkék: mindennap

Ma megérkezett a dédinek rendelt scholl mamuszka, ám szép karácsonyi pairba csomagolva. Na több se kellett a gyereknek tíz percig üvöltött, hogy azonnal nyissuk ki, mert ez biztos az ő ajándéka, és már képtelen tovább várakozni...aztán felajánlottam, hogy megmosdatom, hogy higgadjon. Persze lehurrogot, pár perc múlva közölte, hogy azért egy kis langyos vizes arcmosás mégis jó lenne.   És lehiggadt.

Jelentem Apa megfőzte élete első halászléjét Lexi apukájával, aki meglett kora ellenére komoly oktatást tartott nekem a dvd felvevők minden programozhatóságáról. (egy távirányítóról képes órákig beszélni   ) Rengeteg mesét vesz fel Matyikának, most meglepte Micit húsz rész Traktor Tommal, úgyhogy van új nézni való... Szóval leves kész, a kölkökkel feldíszítettük a fát, felfalták a habkarika maradékokat...nem aludtak, de Koppány még most sem álmos, hanem az ásítozó apját tartja szóval.
Ja és megnéztük a Némót, persze magyar hang nuku, úgyhogy narrátor by-mi. Néhány részt ugrottunk, de tetszett neki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása