Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Öltözködő mester

2008.11.13. 21:57 - krimo

Címkék: mici

Le tudja venni a felsőjét is, már vagy egy hete le akarom írni. De ki tanította neki? Biztos Ildikó a bölcsiben. Az alsónaci, gatya le-fel vétel már régen megy, ügyesen megtanulta, hogy elöl a minta. Jó nem mondom volt néhány fura megoldás eleinte...a cipőjét egyedül veszi, bár egy kapcsossal nem boldogulna, habár sokat gyakorol, reggelente mindíg ő akarja apa szíját bekapcsolni. :) Cipzár lehúzás megy, felfelé, csak ha össze akasztom neki előtte. Kabát levevés, majd nagyívben elhajítás is csodajól működik. Amúgy rendszeretően begyűri a nadrágját a szekrénye legalsó polcára, mert azt eléri már. A szennyest a helyére dobja, miután összeszedi a lakás különböző pontjairól, hol sikerült leküzdenie magáról...Ildikó néni szerint tanítsuk rendre, hogy ne hajítsa el a ruháit, mikor pisilni megy, mert a bölcsibe is vetközőszám keretében indul a kis vécéhez. :)

Esztert keresi a hőlégballon gyár....

2008.11.13. 21:45 - krimo

Címkék: kaland

Ez a nóta jár az agyamban mióta felvettek hőlégballon varrónak. Kár, hogy nem vagyok Eszter. :)

Fura reggel rongyolni a bölcsibe, és aztán dolgozni, és aztán nem Miciért menni, hanem dolgozni. Már kemény egy napja! :))) Akkor is fura.

De jópofa meló. Vicces lufikkal, amik nem könnyűek. Persze beetetés képpen, elöször nagyon kis alkatrészeket varratnak velem, hogy észre se vegyem miből lettek ilyen nagyok ezek a lufik. :)



süti beállítások módosítása