Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Angry birds, de méginkább anya

2011.07.24. 00:27 - krimo

Címkék: játék jajnemá

Jó apának okos teló kel. És milyen hasznos ha van rajta játék a gyereknek, hmm nyugodtan meg ihatunk egy sört a kocsmában, addig ő kirakózik rajta. De ni itt ez a szuper játék tőccsük le a gyereknek. Aham. Szia apa telója... ha tehetné éjjel nappal ezen játszana, de néha fel is kell tölteni. Hát Qvára örülök....

Ami mondjuk nem vigasztal, kb az összes gyerek úgy keni vágja, ezt a Koppány szerint englibördöt ( mert így hallotta Bogitól, és én ne mondjam má, hogy engri, mert az engli, te nem értesz hozzá anya...)

Nem mondom annak idején nekem is tetszett a tetrisz, de azért nem lettem a rabja.

Most pedig nagyon sürgősen ki találok egy taktikát, mert ez nekem így nem tetszik, vagy az  angol madár repül,  vagy a teló.

 

Amúgy meg, bámulatos, hogy öt éves kölök hogy tudja kezelni azt a telefont, amit én felvenni se tudok. >:S

 

 

Csopak

2011.07.24. 00:08 - krimo

Címkék: nyár

Amiből semmit sem láttunk...a strandon kívül. Sikerült a nyár eddig vélhetően egyetlen kánikulai hetét kifognunk. Nem tudom hogy csinálja Apa, de mindig "szerencsénk" van azzal az egy héttel mikor nyaralunk. Előtte való héten pingvinek kopogtak be az ablakon, most mióta hazajöttünk, csak zuhog az eső. De az az egy hét olyan volt, hogy áldottuk az eszünket, hogy légkondis szobát választottunk.

Végül is egy napon felmentünk a faluba fagyizni, és boros pinyókat felderíteni, de nagyjából végig a Balatonban áztattuk magunkat, vagy heverésztünk egy fa árnyékában. Na jó elmentünk egyszer hajózni, igaz akkor pont vihar közeledett, de mi megúsztuk, a kék szalagosok már nem annyira.

Esténként sütögettük pecsenyénket, a gyerekek addig rohangáltak a locsoló alatt: Ezt imádták:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokaj

2011.07.23. 23:50 - krimo

Hogy én ezt hányszor, de hányszor hallom, mióta ott voltunk! Valójában Tarcalon voltunk, Tokajba csak át ugrottunk hajókázni a Tiszán, de a beste a hajó a Bodrogra kanyarodott, ez mondjuk kb mindegy is volt az adott pillanatban.

Egy hétvégét töltöttünk lent, szuperül éreztük magunkat. Bográcsoztunk, borozgattunk, dumcsiztunk. A gyerekek meg imádták, hogy együtt vannak.

 

Hazafelé még Józsi bácsihoz is betértünk, és próbáltuk megszelídíteni a macskáját.



süti beállítások módosítása