Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Aranyszivem, ahogy Gizi mondaná :)

2010.06.11. 23:23 - krimo

Címkék: rémes

Nevelés nélküli nap. Hurrá ujjabb ovit próbálhatunk ki. Most a pöttyöst. Kedves helynek néz ki. Koppány simán besétál, bár senkit sem ismer.

Egy rossz élményt sikerült szerezni,a sok jó mellett Középső csoportba tették, és a bitang óvónéni nem átallotta a Hófehérkét felolvasni. Míg nem eljutott a gonosz mostohás részig, aki csúf boszorka volt zöld fejjel, és zöld kezekkel. (ez se klasszikus)  Itt Koppány ráparancsolt a nénire, hogy ezt a mesét ne olvassa tovább!!! És úgy is lett, választott más mesét.
Itthon meg a fürdőszobába leesett a kis homokóra, (kint magába a sötétben...) ő meg rohant apa háta mögé.   Édes kis viráglelkű gyerekem. Asszem nem kell tartanom tőle, hogy telepakolja a lakást , csúf dínókkal, vagy műanyag katonákkal...

 

Mazsola, és Tádé is a kukában kötött ki, mikor a negyedik mesénél holmi zöldszemű farkasok kerültek a történetbe. Kölök üvölt, apa ideg, ('mé kell ezt a szart hallgatni) lemez repül...anya kikukáz (mert kiváncsi voltam, mi a szentszartól fosott be ennyire) Másnap a melóhelyen meghallgattam, majd elcseréltem az ebédes fiúval egy Marcipán cicára, amiben nincsenek zöldszemű szörnyeteg farkasok....(az ő fia, meg bírja mazsolát. :)

 

És most a sötét....kisvillany kell alváshoz, és anya természetesen. Biztos ilyen korba léptünk, sebaj.

szösszenet

2010.06.11. 23:08 - krimo

Címkék: szöveg

-Anya! Egyszer majd szerzel nekem, egy igazi csillagot?



süti beállítások módosítása