Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Pici dédi

2009.03.03. 22:37 - krimo

Hmmm néha a semmiből előhúz egy picidédit, vagy piciapát, vagy picianyát. Ma szállok be az autóba, és majdnem ráültem egy picianyababára. Mert az ott ült. Később fel kellett vennem, és odaadni neki a cumit, hogy hagy rágja, aztán letehettem, a cumirágással már elvolt picianyababa.

Figyelnem kell nagyon, mert ha csak félig meddig vagyok jelen agyban, megesik, hogy tányért eszem, mikor odaad valamit, én hamm bekapom, aztán meg számon vagyok kérve, hogy a tál meg hol van? Vagy a bögre, vagy a jóég tudja néha követni a fantáziáját....

Csá csőrös!

2009.03.03. 22:26 - krimo

Címkék: mici

Minden nemű csörös itatókkal is leszámoltunk. Kérdezgettem a májusi babásokat, hogy ki iszik még így, mire kiderült, hogy még sokan. De éltem a merész ötlettel, hogy egyszerüen eltettem a csőröst, és kész. A kakaós tovább élt kb egy héttel a teásnál. De már a reggeli kakaót is bögréből hörpöli. Igaz így bedobja egy perc alatt, de majd csak megtanul beosztani.

A családunk

2009.03.03. 22:19 - krimo

Címkék: mici kreativusz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa, anya, Koppány. Mindenki csizmában van. Anyának hajat rajzolt, magát pedig narancssárgára, természetesen csizmában. (senkinek sincs csizmája amúgy...) Mikor nem tudott narancssárgával szemet rajzolni magának sírva fakadt, hogy neki nincs szeme, szóval a két kék pöttyöt én rajzoltam be, bár nem igazán vígasztalódott meg ettől.

Nagyon bátor!

2009.03.03. 22:14 - krimo

Címkék: mici

Hajmosás, három hetente egy nagy üvöltés keretében. DE! Mici elhatározta, hogy ő nagyon bátor lesz, és nem fog sírni. És úgy is volt, egyetlen hüppenés nélkül szépen megmostam a haját vasárnap. Igaz előtte a hajszárító szólt neki, hogy szívesen megszárítja a haját, ha meg lesz mosva. (ezek a beszélő tárgyak tudnak valamit!) :) Mikor én szárítom a hajam azt nagyon élvezi. Rohangál be a kisszobába, és halandzsa nyelven kajabál a hajszárítónak, mikor lekapcsolom, hogy halljam mit mond, akkor kirohan. Aztán megint vissza és kiabál. :) A porszívózást is élvezi hasonló hangoskodási lehetőségek miatt. Gondoltam egy próbát megér, ha a hajszárító beszél vele. Most erőt gyűjt a hajvágáshoz....



süti beállítások módosítása