Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Ja

2009.10.01. 21:40 - krimo

Ma ktűnően megtanulta kilőni a szájával a habszivacs röpcsit a kádban. Ehez kb öt percre volt szüksége. Fürdés végén a kádban három dolog volt Koppány, a repcsi, meg egy bálna. Vagyis a repülő épp landolt a vízben, mikor én mondom: mentőakció! És megpróbáltam a bálnával kimenteni a repülőt, de Mici fordított a kockán, a repülő mentette a bálnát.

Na mondok, minek? A bálna a vízben jól érzi magát! Gyerek cáfol:

Ez nem jó víz neki, ő a sós vizet szereti.

Állam leeső...ami igaz, az igaz.

Ovi

2009.09.30. 23:02 - krimo

Címkék: ovi

Ilyenkor szívesen megkérdezném az ovónénit, hogy valójában mi történt. Valószínűleg sosem tudom meg. Kettő szabadnapom volt. Gondoltam juhéé, most aztán találkozok valami ovónővel. Áááááá! Ugyan má. Pénteken elmentek továbbképzésre, hétfőn futólag láttam az egyiket reggel, délután már egy se volt ott. Végülis van rá három évem, hogy megismerjem őket.

Egy félmondatból jöttem rá arra is, hogy a két ovónő mellett van még egy dadus is. Mert ki mond ilyet, hogy összeakasztjuk a bajszunk? -Hát az Andinéni! Na és ki az Andinéni? -Ő tanít minket, hogy ne verekedjünk.

A gyerekekről már annyit tudok, hogy Barnabás köpköd, Márk lövöldöz, és Bandita rosszbarát, meg hogy van egy Vendel, aki lehet hogy jobb barát lenne. Egy biztos Asztalos Petra Boglárka az jó barát. És még a szülinapjuk is egyszerre van. :) A többi csajról nem is hallunk.

Bandita

2009.09.30. 22:55 - krimo

Címkék: videó ovi

Az az Andris az oviból. Koppány kinézte őt, és gondolta jó barátok lehetnének. Néha mesélt is ezt azt. Sokat nem. Ám ma kiderült, hogy rossz barátot választott. Ugyanis a kis Bandita bedobta Cimbit a mosogató mögé. Mire Koppány sírva fakadt, Szilvi néni pedig kiszedte a kisautóját a mosogató mögül. Ekkor azt ő kivitte, és elrejtette az ovis zsákjában.

Ennyit tudunk. És azt, hogy most roppant csalódott, hogy "rosszbarátot" választott. Ezt a fogkeféjének mesélte,(nagyon bizalmas viszonyban vannak) még hozzá tette, hogy lehet hogy Andrisnak csak rosszul indult a napja, ezért viselkedett így. (hmm fél percel előtte mondtam neki :))

Amúgy a benti fogkefe "kollega" az ithoni fogkefének folyton üzeneteket küld. Valójában e-maileznek. Egyszer felveszem, ahogy tárgyal a fogkeféjével, nagyon komoly beszélgetések ezek!

 



süti beállítások módosítása