Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

összegez, következtet

2009.04.22. 22:15 - krimo

Adél anyuja mondja reggel, hogy éjszaka megy dolgozni. Mire Mici: Posta Pista is megy éjszaka dolgozni.

Dédi mesélget miket beszélt a szomszéddal. Koppány epret eszik, de néha néha belekérdez, vagy hozzászól, látszik, hogy figyeli miről beszél a dédi. Azt mondja, nembaj dédi neked is lesz szobabiciklid.... ( mert hogy a szomszédnak lesz. :)

 

Haj-ajaj

2009.04.22. 22:06 - krimo

Címkék: mici

Nagy küzdelem ez a hajvágás. Kb kéthete haladgatok vele itt egy kicsit, ott egy kicsit ELÉG. Már egy ollót is vettem külön erre a célra. Mici borzasztóan sajnálta, mikor az olló panaszkodott, hogy már elbújdosik, mert totál munkanélküli lett. Hiába várt a megfelelő alkalomra csak nem vághatja le  Koppány haját csinosra. Komolyan legörbült a szája, és úgy vígasztalta az ollót, hogy na majd lessz munkád, ne szomorkodj.(Én marha szegény gyerek.)

Közben Ildikónénivel is tárgyalásokfolytak, hogy majd ő akkor levágja ha nekünk nem engedi. Állítólag kész. Én kimenőn voltam ma, kíváncsian várom a reggelt, milyen a csini frizkója a kis szexicsokinknak.

Felejtő

2009.04.22. 21:59 - krimo

Ez már egy hónapja törttént kb. Tudom hogy akkor nagyon szörnyűnek tűnt, de már nem emlékszem. Mici éjjel borzasztó rémálmokat láthatott, és nagyon sírt. Kérdeztem mi baj, és valami emberke figyelte állítólag. Gondoltam jó ha tudjuk, és megkérdeztem milyen színű? Szürke volt.

Most vagy UFo , vagy túl sokszor látta a magyar egyesen a rákosgyerek reklámot....



süti beállítások módosítása