Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Nem baj anya...

2009.01.03. 23:23 - krimo

Valami leesik, eltörik, szétszakad...sebaj, majd megjavítjuk. :) Biztos sokszor mondom neki. Legalább nem keseredik el. Ma véletlen elszakította picit a Thomas könyvét, kicsit kiült a rettenet az arcára, de aztán megragasztottuk, és minden rendben volt. Nagyon megszerette azt a könyvet, képes félórát üldögélni az ágyán, és nézegeti, míg a "kövér ellenör" a CD-ről löki a szöveget.

Voltunk ikeában szönyeget vettünk az ágya elé. Apa kicsit már unta a sétálást, 2,5 órát bolyongtunk. A gyerekosztályon befeküdt minden kiságyba, de előtte gondosan levette a bakancsát. A lámpa osztály volt a csúcs, tuti, hogy egy kapcsolót sem hagyott ki. :D

Aztán még néhány plüss cicát elaltatott, a macskakosárba, majd bepakoltunk kb minden felérhető vázába 1-1 szál művirágot...azt hiszem a melósok örvendeztek, mire rendet raktak utánnunk.

Ma Dzsaziékkal cukiztunk, aztán feljöttek, hogy kicsit játszanak a gyerekek. Édesen elvoltak. Jó néha akadt egy kis problémájuk, hogy csak egy van valamelyik játékból, de végül jól érezték magukat. Koppány még meg is kérdezte Jázmint, hogy alszik-e az ágyában? :)

Színkeverés

2009.01.01. 13:37 - krimo

Mire jó, hogy húszévre való ételfestéket vásároltam egyszer? Na jó tuti nem lessz elég annyi ideig, ha így fojtatjuk. Minden nap egy meglepetést teszek a fürdőszobába.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikorolla

2009.01.01. 13:28 - krimo

Címkék: szöveg

Vagyis mikololla. Jó lenne tudni mit jelent, de valószínüleg sosem fogunk rájönni. Vannak változati is már, bekololla, kikololla...Ki ölte meg a tolmácsrobotot?



süti beállítások módosítása