Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Ézuska...

2008.12.25. 22:40 - krimo

Címkék: mici

Beletrafált. Mióta kibontotta az ajándékát 3 percre sem hagyja ott. Ugyan volt néhány ingatag percünk, ugyanis Gáborkával találkoztunk a liftben, aki két emeletnyi liftezés alatt elújságolta, hogy ő beszélős porszívót fog kapni a Jézuskától.(Mire akkor azt válaszolta, hogy én meg egy nagy meglepetést fogok kapni!) Ez kb 23.-án délelőtt volt. Akkor Mici a fejébe vette, hogy Jézuska egy szaralak, ha ő nem beszélős porszívót kap tőle. Még a Dédinek is elmondta, hogy semmi másra nincs nagyobb szüksége, mint egy csodálatos beszélő porszívóra. Én ugyan mondogattam neki, hogy időben írni kellett volna levelet az illetékesnek, ha ilyen különleges menő ajándékra akar szert tenni, mert nem öt perc ám intézkedni, még Jézuskának se. Szóval atom durcásan indultunk neki a bulinak. Végül már olyan kijelentéseket tett, hogy akkor ne hozzon a Gáborkának semmit a Ézuska! Baromi mérges volt.

De azért nagyon várta a meglepetés ajándékot. 24.-én a délutáni alvás után kisebb fennakadásokkal megérkezett a várva várt ajándékosztás. Ja mert olyan nagy létszámú a család, hogy nehéz összeterelni azt a 3 embert egy lakásba. Na jó a Dédi pont akkor állt neki almást sütni, mikor már haptágba várni kellett volna a mindjárt kiváncsian berongyoló gyereket. Végül holmi badar szöveggel, hogy a Jézuska itt szaladt, meg arra futott, kicsábította a folyosóra, egy kiwit hagyott ott az állítólagos szaladgáló. Addig apa a nagyszobában veszettül rázta a csengettyűt, amit maximum én hallottam, az étkezőben... Mi lenne ha sokan lennénk? :)))) (Na de a Dédinek is hogyan jut eszébe, a folyosón hagyni egy biztonsági kiwit?)

Végül mikor boldogan egy kiwivel a kezében megjelent a gyermek, csillagszórót gyújtottunk, és nekiálltunk a csomagbontásnak. Ami rőgtön úgy indult, hogy Koppány kihalászott egy kis csomagot a fa alól, és közölte:

-Tessék anya itt az elektromos fogkeféd. :)))) Biztos nem bukott apa mikor csomagolta. :)

Aztán eltereltük a figyelmét egy böröndnyi favonattal, amit azóta is boldogan tologat, és mindenkinek büszkén mutatja, nekem ezt hozta a Ézuska! Beszélő porszívó, ugyanmár királylány...Mit beszélő porszívó, már a Thomas könyv is csak egy futó pillantást vívott ki magának. (na jó fél percet kb)

Akinek kedves az élete, csak favonatot, vagy sínt rendel Micinek a Jézuskától, már ha azt akarja, hogy ne két perc mulva a sarokba kössön ki a nagybecsű ajándék. :)



süti beállítások módosítása