Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Gipsz mancs

2008.10.05. 22:22 - krimo

Címkék: kreativusz

És ha már véletlenül egy mázsa piros gyurmát készítettem, házi használatra...

(1csésze liszt, fél csésze só, egy kanál olaj, egy kanál borkősav, helyett valami lejárt szavijú C vitaminport tettem bele...no meg kívánságra piros ételfesték.)

Gondoltam épp itt az ideje, megörökíteni térben is a mancsot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mert pont volt itthon egy kis gipsz. Később a lábát is bele akarta nyomni. Úgyhogy most rendelkezem egy tappancs lenyomattal is. Majd szépen lefarigcsolom, és valami keretbe beragasztom, esetleg lefestem. Vagy szórunk rá csillámport. Most ez a menő. Mikor Hangával festettek a múlt héten, és előástam a csillámport, azóta mindenre azt akar szórni. :)

 

Malcot gyúrjál

2008.10.05. 22:10 - krimo

Címkék: kreativusz

Tessék:

Szösszenet

2008.10.05. 22:08 - krimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-De kócos vagy!

-Ki adta nekem, ezt a kócot?

Szösszenet

2008.10.03. 10:45 - krimo

Címkék: szöveg

zsebtartó = sebváltó (naná, hogy annak semmi értelme.)

Neked hol a papucsod? Megette egy elefánt a papucsodat?

Cica vagyok, mosakszom:

Bölcsi 2

2008.10.03. 10:40 - krimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leküzdve a kezdeti nehézségeket, a kocka akkorát fordult, hogy Koppány este hétkor vette a bakkancsát, hogy ő indul a bölcsibe. Igazán van, hogy haza sem akar jönni, és azért pityereg. Most hogy ott uzsizhat a többiekkel, kicsit lenyugodott. A hét elején készítettem neki egy kis katonpapír valamit, amiről letépkedheti az el telt napokat, hogy tudja, már csak annyi van hétvégéig...ez eléggé funkcióját vesztette. :) Felragasztottam, a szombatot, és a vasárnapot is, hogy letéphesse majd, és végre hétfőn mehessen bölcsibe.

 

 

Melessleg ezt a "gyönyörű" kislányt a Hanga kutyának nézte. :) Igazából, csak a milton kapcsokat akartam kipróbálni, és ez lett belőlle. De nagyon szereti tekergetni az órát. A napokat majd valahogy át variálom, hogy érdekesebb legyen, és ne kelljen minden héten újból írni.

Bölcsi

2008.09.30. 22:22 - krimo

Címkék: bölcsi

Amennyire tetszettaz elején, később annyira nem. Most ott tartunk, hogy ha itthon nem emlegetjük, akkor elvan, amúgy szeret ott lenni. Ma este azt mesélte, hogy Adélal ők a bogarászó mesterek, és kerestek pókot az udvaron, de nem volt, még egy bodobács sem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabi néni szerint már nem pityereg, csak ha vitába keveredik. A szandálját állandóan haza kell hoznom. Nem is tudta Máté apuka, hogy milyen traumát okoz az én gyerekemnek, azzal, hogy nem tanulta meg a saját fia jelét, és két reggel is Koppány szandiját adta Mátéra...

Ma mikor kijött alvás után, csendesen öltöztettem, megsúgta, hogy ő megtépett valakit. :))) Egy fiút. A neve nem derült ki, és az sem biztos, hogy így volt.

Mesél a kék ágyakról, kérdem azok hol vannak? A fehér szekrényben. És a fehér szekrény hol van? A bölcsiben. Hogy egyszer a repülős ágyba feküdt, de az övé a hajós...

Nagyon ügyesen alszik bent, már szinte annyit mint itthon, és tökélyre fejlesztette az evési technikáját is! Szóval menni fog ez, csak gyakorolni kell.

Ki találta ezt a Fúj a szél! című felkiáltást, Adélal kórusban kiabálják, meg azt hogy Esik a jég! Két meteorológus palánta.



süti beállítások módosítása