Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Köszi keri

2011.06.12. 16:54 - krimo

Címkék: lecke

Aki nem is gondolta, hogy végül egy leckét ad Koppánynak, szülinapra.

Keri már behavazódott, nem ér rá ajándékért futni, hát pénzt adott, hogy menjünk állatkertbe.

Játékvásár van a ligetben. Szuper, de gyerekkel életveszély, ugye minden kéne, de kinek van erre kerete. És akkor eszembe jutott, hogy Koppány úgyis múlt héten kétszer volt állatkertbe az ovival, plusz megyünk a Nyíregyháziba, hát had verje el a lóvéját amire ő akarja.

Meg is beszéltük, hogy ez az ő pénze, azt vesz rajta amit csak akar. Viszont javasoltam neki, hogy jól gondolja végig, ne hamarkodja el a választást, mert még úgy is megyünk ki  a Kalandvárba egy másik napon is. Persze én titokban abban bíztam, hogy úgyse tud hülyeséget venni, mert itt logikai játékokat szoktak árulni. hahaha, én naív

Végig nézett mindent. Nagy komolysággal, és elszántsággal. Természetesen nem tudott ellenállni a kísértésnek, mikor meglátott egy csudálatos kínai távirányítós autót (amiből már vagy három figyel itthon, a fiók mélyén elfelejtve)

Azért nézte hosszasan az eladónál, kipróbálta, majd közölte:

-Ez nekem nagyon tetszik, meg nézem még a többi árusnál mik vannak, de vissza fogok jönni, és megveszem.

És így is lett. Közben még megnéztünk valami csuda filctoll bemutatót, amiben a fehér filc eltünteti a színest, vagy átszínezi más- más színre. És még tetoválni is lehet vele, aztán a fehérrel eltüntetni. Így keletkezett a "láthatatlan tetoválása" amit kb minden árusnak megmutatott, ámbár nem látszott semmi, kicsit furcsán néztek rá. Ez a filckészlet tetszett ugyan, de vissza rongyolt az autó árushoz, és vásárolt.

Aztán még ugrálóvárazott. Apja fia, összehaverkodott ott is a jegyárus csajszival, neki is elmondta, hogy ha majd jövünk, ő már eleve az ugrálóvárba jön először, a vásárra már csak kicsit megy majd be. És még integetett neki. :)

Na később haza. Itthon nagy boldogan próbálgatta az új autóját. Mint egy húsz percig játszott vele, majd totál letargia.

-Ó anya, hogy miért nem hallgattam a szavadra?! Mégis inkább a filctollat kellett volna megvennem.

Ezt kb hatszázsztor, és kínlódás nyűffedés szenvedés...Már azt mondtam neki, hogy talán ha megvan a blokkja, vissza vihetné az autót, és vehetne filcet. Hmm de nem kapott blokkot. Gondolom amúgy is hülyék lettek volna vissza venni. Hát ilyen szomorkásan hagytam főni a levében szegényt egy éjszakát. Másnap gyerekszigetre mentünk, és csak harmadnap mentünk vissza a vásárba. Akkor azt mondtuk, hogy apával hozzá teszünk egy kicsit a maradék pénzéhez, és így megvehette a filceket. Persze már itthon kiforgatta az összes perselyéből minden vagyonkáját, hogy vehessen filcet.

Remélem tanult valamit a dologból.

A kis nyűves autó, már eltörött. Én viszont vettem MAGAMNAK egy logikai játékot, az ki nem esik a kezéből azóta sem. Olcsóbb volt mint a kisautó >:S

Csónakázni is voltunk:

 

Rain man

2011.06.12. 16:49 - krimo

Címkék: lego

Vettem egy játékturiba kettő pici legóalkatrészt. Szóba sem hoztam, mert minek. Bedobtam a ládába a többi közé. Napok múlva a gyerek beletúr, és kiveszi pont azt a kettőt: Idenézz anya! Új legók.

húha.

Ugyan ott sikerült vennem, egy olyan építőkockát ami pont nem illik a legóhoz, de majdnem úgy néz ki. Pár hónapig fontolgattam, hogy oda adjam-e (ez egy egész készlet) de nem akartam hogy belekeveredjen a legók közé, mert az tök idegesítő lenne. Minap át kellett tuszkolnom Koppányt a dédihez felvigyázásra, na gondoltam oda adom, és megmondom, hogy ezzel csak ott, és hagyja is a dédinél. Így is lett. Azzal a különbséggel, hogy persze haza hozta...de az apjának mondta, hogy neki már van egy ilyen építőkocka eleme, a legók köz. Azzal benyúlt a ládába, és egy mozdulattal kivette.

ööööö....izé



süti beállítások módosítása