Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Csíkos napernyő

2010.02.14. 17:46 - krimo

Címkék: jajnemá

Ma kihagyta az alvást a gyermek, ennek okán egész délután Traktor Tomot bámul. tuti   az agyam már ketté áll tőle. Délelőtt a kis barátjánál Gergőnél voltunk, hogy apa tudjon tanulni nyugton. hazafelé mivel gyönyörűen sütött a nap, gondoltuk sétálunk kicsit. Aham. Csak Koppány közben eltervezte, hogy ő bringázik. Ám bringa nem volt nálunk, csak egy babakocsi napernyő fityegett a csomagtartóban. Beérte volna azzal, de idióta szülők, nem akartuk, hogy atom hülyének nézzenek, hogy február közepén napernyővel sétálunk. No így aztán mire mentünk egy háztömbnyit, már az egész utca szerintem szívesebben látta volna a törpöt napernyő alatt vigyorogni, mint így torkaszakadtából üvölteni, hogy deeee a napernyőt, majd én kiszedem a ragasztóból! (mert azt mondtam, ráborult a ragasztó, és azért nem lehet kiszedni a csomagtartóból.  )

Nagy kaland volt, hogy végre megismerhette Gergő játékait. Mindenkinek elújságolta, hogy voltam a Gergőbarátomnál.

"az én gyerekem nem TV-zik..."

2010.02.08. 20:30 - krimo

Címkék: jajnemá

Történt, hogy a szomszéd új lejátszót vett. Ami nem játszotta le a lemezeit. Ideadta, hogy nézzük meg mi van vele. Vesztünkre nem csak apa látta, hanem Koppány is kiszúrta. Azóta ez az egy nyomi eperke megy...kicsit habos, rózsaszín, és csajosan édes. Blőőő

 

 

 

 

 

 

 

 

Később apa átment a szomszédhoz, és beállította a lejátszót, ami természetesen így már simán játsza a lemezeit.

És elkészítettem a Verdák LIGHT változatát, csak Micinek, Pistabá nélkül. Mintegy három perc sötét jelenet kitörlésével, ééés máris nem félelmetes. Hát igen, ez egy szörnyeteg:



süti beállítások módosítása