Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Uno, dos, tres....

2010.09.10. 09:29 - krimo

Címkék: nyelv

Handy Many bejött, nagyon megy a spanyol számolás. Igaz eleinte csak nyolcig, mert ennyi szerszáma van, amit mindig megszámol. De aztán kérdezgeti apát, hogy van a 9, a 10, a verseny autó, a mentőautó...

Már van az oviban angol is heti kétszer fél órára lehet befizetni, de Koppány azt mondta, nem érdekli, ő spanyolul akar megtanulni.

Szuper.

Lista

2010.09.10. 09:15 - krimo

Címkék: ajándék

A minap kiegészítettük a szülinapi kivánság listát. Első sorban szeretne egy halat. Szuper! Apa totál leszavazta, ami érthető is, hiszen neki is volt gyerek korában. Ennek okán, a Dédi is erős ellen szavazatot tett le, mert annó ő pucoválta apa akváriumát. Koppány pedig tervezgeti, hogy milyen vezény szavakkal terelgeti majd a halakat az akváriumba, hogy fogja etetni, és mekkora lesz az akvárium, valamint hol helyezi el.

Minden esetre lementünk az állatkereskedésbe, és megnéztünk néhány halacskát, meg madarat, meg teknőst, és tengerimalacot....Beprotezsáltuk a néninél, mint önkéntes halakvárium pucoló gyakornokot.

 

Másodiknak egy földgömböt szeretne.Ugyan nem tudom mi a szándéka vele, de valójában örülök, hogy a kívánságai egészen ötletesek, és nem valami idióta minimax reklámból előhúzott gyagyás  műanyag játék.

 

A  harmadik egy távirányítós autó. Talán ez a leg reálisabb, ami karácsonyra elérhetőnek is néz ki. Amúgy is tervben volt.

Természetesen felvilágosítottam, hogy a listára szívesen bármit felírok, de végül csak egyet választhat közüllük, majd el kell döntenie, hogy melyik az, amit legjobban szeretne. Oda kellett volna még írnom, egy ugrató pályát. De miután fogalmam sincs, az mi a szöszt takarhat, azt mondtam azt inkább elkészítjük. :)

Kedvenc szava lett a fabrikálás.

Bocsi csiga

2010.09.10. 08:57 - krimo

Battyogunk az oviba, essős őszi nap, az út tele csigákkal. Egy reccsenés, Koppány megszeppent ártatlan arccal néz a lába alá.

-Bocsi csiga.




süti beállítások módosítása