Mici élményei

Miciből Koppány lett. Képtelen vagyok az ő szemszögéből nézni a világot. Úgyhogy mostantól anya ír.

Visszhang

2009.04.29. 21:52 - krimo

Na nem a Tihanyi. Egy trafóház van a bölcsi udvarán, persze az utcára néz. Minden reggel elbaktattunk melette. Míg csak valahogy kiderült, hogy ha belekiabálunk, visszhangzik.

Reggelente szerintem Posta Pista csuklik. Koppány az ő nevét kiabálja be, meg néha Adélét, néha meg csak azt hogy hahóóó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csudajó, mert a troli megálló, és a bejárat közt középtájon van, tehát legalább a fél utat meg tudjuk tenni, normális emberi tempóban.

Csak miután kivártuk a zebránál, hogy elteljen az az öt perc, mire végre zöldre vált a lámpa. Közben nézzük hány szabálytalankodó megy át a piroson. Mert amúgy pont háromszor lehetne átkelni, úgy hogy egy deka autó nem jön, de a lámpabeállítók magasról leszarják a munkába siető, ámde szabályos anyukákat...

Struccok

2009.04.29. 21:40 - krimo

Van nekünk. Kettő. Honann? Csak úgy jöttek.

Mikor valaha ősidőkben még apa maszírozta a hátamat... a végén mindíg kijelentette, jönnek a struccok, és megcsípkedte. Hát inen erednek a mi háziszárnyasaink.

Koppány nagyon komoly párbeszédet folytat velük. Mindent meg tudnak beszélni. És ami a lényeg, hogy mindig "kéznél" vannak.

Szivesen lefotóznám őket, de ahoz kellenének a kezeim...

Anya dolgozójában

2009.04.27. 20:04 - krimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem is tudom mi volt a csábítóbb neki, hogy ugrálózhat, vagy hogy vonattal mentünk, mert az autónk kerekén van egy buzi nagy repedés, és félt apa, hogy kapunk egy fasza defektet, azokon a jó hepe-hupás vidéki utakon, amik arra felé vannak. De így legalább ő is pálinkázhatott a kollégáimmal   Mici pedig boldog volt, hogy vonattal utazhatott. Még a délelőtti alvásra is önként és dalolva hajlandó volt, csak hogy időben indulhassunk.

 



süti beállítások módosítása